22 juni 2013

How to get the summer feeling

Colors of the Colorless | via Tumblr
Het is weer zomer, al ziet het weer er niet uit als zomer weer.  Met dit weer kan je alleen maar op de bank zitten en niks doen, maar in de zomer hoor je juist leuke dingen te doen! Hier een paar tips over hoe je the summer feeling krijgt. Wil jij het weten? Lees dan verder...

Shoppen en dan specifiek zomerkleding shoppen. Zoek naar kleurrijke blousejes, korte broeken en leuke slippers. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen, vooral vrouwen, vrolijk worden van shoppen. Bel een paar vriendinnen en ga naar de stad. Je zult je daarna vast beter voelen!

Ga sporten. Sporten maakt je blij en zelfverzekerd over je lichaam. Je voelt je meer comfortabel en je gaat je daardoor ook vrolijker voelen.


Luister muziek. Zoek vrolijke liedjes op die je laten denken aan de zomer. Ga dansen in je kamer en je voel je gelijk een stuk vrolijker.

Giirly | via Facebook
Spreek af met je vrienden! Vrienden laten je het koude weer vergeten. Lachen en een goede tijd hebben is belangrijker dan het weer buiten. Je vrienden zorgen ervoor dat je weer vrolijk bent en helemaal in de zomer stemming komt.

Eet aardbeien, meloen. Of maak een fruitmix van verschillende soorten fruit. Heerlijk

Plan je vakantie. Zoek uit waar jij echt heel graag naartoe wilt en zoek plaatjes op van die plek. Wat kan je daar allemaal doen, en hoe ver is het van het strand?
Surf & Beach 

Wat geeft jou het ultime zomergevoel?
xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Popular Posts