9 november 2013

TIPS OM JE HUID TE BESCHERMEN TEGEN DE WINTER

Tips For A Pleasant Physical Appearance - FitnAss | FitnAss
Het wordt winter en dat merk je. Het wordt steeds kouder buiten, het waait harder, de zon staat lager en je krijgt steeds minder zin om naar buiten te gaan. Niet alleen jij, maar ook je huid krijgt het zwaar te verduren in de winter. Je huid wordt door de kou, de regen en de sneeuw zwaar op de proef gesteld. Gelukkig zijn er nog enkele tips die helpen bij het goed verzorgen van je huid in de winter.

1. Breng hydraterende crème aan
In de winter is de kans op een droge huid een stuk groter dan in de zomer. Het is daarom goed om je huid te verzorgen met een hydraterende crème. Breng deze aan na het douchen. Hydraterende crèmes voeden je huid, waardoor deze zacht en gezond blijft.

2. Bescherm je lippen
Door de kou drogen je lippen vaak uit of ze gaan barsten. Droge en opengebarsten lippen zijn onaangenaam. Daarom moet je je lippen vaak insmeren met een beschermende lipstick of vaseline. Probeer meerdere keren per dag je lippen in te smeren, zodat je de minste kans hebt op opengebarsten lippen.

3. Drink regelmatig
Meestal is dit iets wat je vooral moet doen in de zomer, maar ook in de winter moet je voldoende drinken. Door de kou droogt je huid makkelijk uit. Door voldoende en regelmatig te drinken is de kans dat je huid uitdroogt een stuk kleiner. 

4. Scrub je huid
Het is goed om dode huidcellen weg te scrubben. Op die manier worden overbodige huidcellen snel uit de weg geruimd en kan je huid vlot herstellen. Een scrub stimuleert ook het openen van de poriën, waardoor je huid een mooie uitstraling krijgt.

Hebben jullie nog tips voor je huid?
Xxx Lisanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Popular Posts