15 juli 2014

WATCHLIST #1

Iedereen heeft wel een lijstje met films die hij/zij nog graag zou willen zien. Vandaag laat ik jullie mijn watchlist zien.



The fault in our stars

Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.


Divergent

In de stad Chicago is de toekomstige maatschappij opgedeeld in vijf groepen. Alle 16-jarigen moeten kiezen bij welke groep zij voor de rest van hun leven willen horen. Tris Prior breekt met haar familie en kiest voor de groep Onverschrokkenheid, waar moed de meest gewaardeerde eigenschap is. Tijdens de zware en gevaarlijke inwijding moet ze haar grootste angsten onder ogen komen en leert ze om te vechten. Daarnaast begint ze nieuwe vriendschappen en valt voor haar leider Four.
Ondertussen draagt Tris een groot geheim met zich mee, haar persoonlijkheidstest gaf aan dat ze ‘afwijkend’ is en bij meerdere groepen zou passen. Deze uitslag moet ze geheim houden – maar waarom is dit zo levensbedreigend?


White house down

Al jaren droomt John Cale (Channing Tatum) ervan om agent te worden bij de Secret Service, de beveiligingsdienst van de Amerikaanse president en zijn familie. Na een zoveelste afwijzing neemt Cale zijn dochter Emily mee naar het Witte Huis voor een rondleiding. Juist op dat moment valt een paramilitaire groepering geleid door een zekere Emil Stenz (Jason Clarke) het Witte Huis aan. Niet alleen probeert Cale zijn dochtertje te beschermen, hij grijpt ook zijn kans president James Sawyer (Jamie Foxx) te laten zien wat voor skills hij in huis heeft.



Step up 5 All In

In Step Up 5 All In zien we een strijd als nooit tevoren. Streetdancer Sean Asa (Ryan Guzman) verlaat Miami om in Hollywood roem en rijkdom te vinden. Daar eenmaal aangekomen wordt hij geconfronteerd met de minimale kans van slagen in de professionele danswereld.
Wanneer echter zijn danscrew, die hij heeft opgericht met de mooie maar koppige Andy West (Briana Evigan), de finales haalt van een baanbrekende reality danswedstrijd in Las Vegas, krijgt hij alsnog de kans zijn dromen waar te maken. Hiervoor moet hij wel zijn verleden achter zich kunnen laten en doen waar hij het meest van houdt namelijk dansen

Welke film staat er op jou watchlist?
Kus, Lisanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Popular Posts